Inspirerende voordrachten

Als keynote spreker geeft Nancy Vermeulen inspirerende voordrachten met als rode draad haar eigen projecten en ervaringen in de lucht- en ruimtevaart.

 

Ze brengt een wervelend verhaal met haar eigen visies en unieke kijk op onze hedendaagse wereld.

Ook concepten zoals "Ondernemerschap", "Pioneering" en "Out of the Box Thinking" worden letterlijk in een breder perspectief geplaatst.

 

Nancy Vermeulen spreekt klare taal en slaagt erin "verre onderwerpen" op een enthousiaste en passionele manier over te brengen op een breed publiek.

U kan Nancy Vermeulen boeken voor een voordracht, als Keynote spreker of als moderator.

 

DOELPUBLIEK: Bedrijven, verenigingen en scholen. De tijdsduur en het niveau worden aangepast aan de eigenheid van het publiek.

 

"THE SKY IS NOT THE LIMIT"

Met als hoofdinspiratie haar passie voor lucht- en ruimtevaart, haar verwezenlijkingen, unieke ervaringen en toekomstvisie, nodigt Nancy Vermeulen ons letterlijk uit mee te reizen in deze prachtige "verruimde wereld". Tijdens deze voordracht vertelt ze over haar avonturen, de weg die ze bewandelde om haar droom te realiseren en neemt ze ons mee op een onvergetelijke reis door het heelal.

"TO MARS OR NOT TO MARS, THAT IS THE QUESTION…"

Waarom staan we nog niet op Mars en wat houdt ons tegen? Gaan we het “binnenkort” meemaken of blijft het science fiction? Is teruggaan naar de maan een nuttige tussenstap of richten we onze pijlen beter op de zoektocht naar buitenaards leven op planeten rond andere sterren? Wat is buitenaards leven eigenlijk en wat is de kans dat we ermee in contact komen?

Tijdens deze voordracht vertelt Nancy over bemande reizen naar andere planeten en welke obstakels de mens hiervoor moet overwinnen. Tijdens haar Marssimulatie in de woestijn van Utah kon ze alvast zelf ondervinden wat de belangrijkste uitdagingen zijn.

"HET HEELAL EN DE HISTORISCHE ZOEKTOCHT NAAR DE ULTIEME WAARHEID"

Ieder wezen schept een beeld van de wereld vanuit zijn/haar waarnemingsperspectief. Het wereldbeeld van de mens is doorheen de geschiedenis snel veranderd en heeft grote socio-economische gevolgen gehad. Welke veranderingen gaan wij meemaken en wat is onze rol hierin?

Tijdens deze voordracht vertelt Nancy over “onze plaats in het universum” en linkt wetenschap met filosofie en levensbeschouwing.

CONTACT: info@nancyvermeulen.be

Copyright © 2017-2018 All Rights Reserved by Nancy Vermeulen